Granola de zi cu zi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 625 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ovăz de modă veche, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Granola De Zi Cu Zi, Esențial În Fiecare Zi : Crunch De Granola De Mere, și Granola de zi cu zi de la Real Food, Real Simple pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de linii F. Linia rimmedfoaie de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 7ingrediente într-un castron mare. Se amestecă mierea șiulei în cratiță la foc mediu-mic până lanetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se toarnă amestecul de miere peste amestecul de ovăz; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
4
Răspândiți pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți până devin aurii, amestecând la fiecare 10 minute,aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați foaia pe raft. Stirgranola; rece.
7
Se amestecă în fructe. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Depozitați etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
8
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate șimagazine de alimente naturale.