Granola De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan de nucă de cocos. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 10g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 7. Mergeți la magazin și ridicați fisticul, sarea kosher, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos-cireșe Granola, Granola de cireșe-migdale-nucă de cocos, și Pecan, nucă de cocos și Granola de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați ovăzul, nuca de cocos, fisticul, pepitele și sarea într-un castron mare. Încălziți zahărul brun, siropul de arțar și uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul se dizolvă. Îndoiți amestecul de zahăr în amestecul de ovăz pentru a acoperi uniform.
Întindeți granola pe foile de copt pregătite și coaceți, amestecând des, până se usucă și ușor aurii, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și aruncați cu vișinele uscate.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau a se congela până la 1 lună.