Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan cu fructe și nuci. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână afine, lapte fără grăsimi, germeni de grâu cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Granola cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați mierea și sucul de portocale într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți 4 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați uleiul și vanilia; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă amestecul de miere peste amestecul de ovăz și se aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
6
Întindeți amestecul de ovăz pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 15 minute; se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți încă 10 minute sau până când sunt crocante. Se răcește în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Puneți amestecul de ovăz într-un castron mare; amestecați fructele uscate.