Granita De Mure
O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mure Merlot Granita, Blackberry Cabernet Granita, și Granita De Mure Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu murele, zahărul, cr. de cassis, dacă se utilizează, suc de lămâie, sare și 1 cană de apă într-un blender până se omogenizează. Se strecoară pur și simplu printr-o sită cu ochiuri fine într-o tigaie de copt de 13x9x2", apăsând pe solide.
Congelați amestecul până când marginile încep să se fixeze, aproximativ 30 de minute. Folosind o furculiță, răzuiți pentru a rupe porțiunile înghețate. Înghețați, răzuiți și rupeți amestecul la fiecare 20-30 de minute, până când amestecul seamănă cu gheața rasă pufoasă, 2-4 ore.
Faceți înainte: Granita poate fi făcută cu 3 zile înainte. Acoperiți cu folie de plastic și păstrați-l înghețat. Răzuiește înainte de servire.
Chiar înainte de servire, bateți mascarpone, smântână, zahăr, suc de lămâie, vanilie și 1/2 linguriță coajă de lămâie într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Serviți granita acoperită cu cremă de lămâie, mure înjumătățite și mai multă coajă de lămâie.