Granita de afine cu compot de fructe de padure

Granita de afine cu compot de fructe de padure
Granita de afine cu compot de fructe de padure este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. Acest desert are 174 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Granita De Pepene Verde-Boabe, Granita De Boabe Mixte, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti granita, așezați afinele într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează. Cu robotul de bucătărie încă pornit, turnați încet 1 cană de apă prin jgheabul alimentar; procesați până se omogenizează bine. Se strecoară amestecul de afine printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Combinați 1/2 cană de apă și 3/4 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă amestecul de zahăr și 3 linguri de suc în amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SucSuc
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci; se lasă să se răcească la temperatura camerei. Congelați 1 1/2 până la 2 ore sau până când încep să se formeze cristale de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Scoateți amestecul din congelator; se amestecă bine cu o furculiță. Întoarceți vasul la congelator; congelați 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute sau până când este noroios. Acoperiți și înghețați 1 oră.
5
Pentru a pregăti compot, Așezați 1 cană de căpșuni într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până la omogenizare. Se strecoară amestecul de căpșuni printr-o sită fină într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
6
Combinați 1/2 cană de apă, 1/3 cană de zahăr și coaja într-o cratiță medie la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut; se ia de pe foc. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați căpșuni pure, căpșuni sferturi, afine și 1 linguriță de suc în tigaie; amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
AfineAfine
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și răciți. Puneți compotul în fiecare din cele 8 boluri; deasupra cu granita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista