Granit de Grapefruit cu mango si rom alb Mojito
O porție conține 248 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.64 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați Mango, grenadină, rom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Mahi Mahi cu vin alb și mango, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Salată de Grapefruit roz și alb.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă pătrat de 8 inci, amestecați împreună sucul de grapefruit, mierea și grenadina. Congelați amestecul până la solid, cel puțin 3 ore.
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați frunzele de mentă, zahărul, romul și sucul de lămâie și piureul. Dă la frigider mojito-ul.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, transferați granitul la frigider pentru a se înmuia.
Tăiați fiecare mango pe jumătate pe lungime în felii subțiri.
Se toarnă mojito în boluri puțin adânci. Îndepărtați feliile de mango în boluri și acoperiți cu linguri mari de granit.
Se ornează cu crenguțele de mentă și se servește.