Grand Marnier Souffl 8s

Grand Marnier Souffl 8s
Grand Marnier souffl ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri amaretti, grand marnier, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fierbinte Grand Marnier Souffl 8s, Grand Marnier souffl 8 pentru doi, și Grand Marnier pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Ungeți Generos ramekinele și acoperiți-le cu zahăr, eliminând excesul. Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, amestecați împreună 4 linguri de unt și făină pentru a forma pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În al doilea castron mic, se amestecă împreună Grand Marnier și sirop simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați fursecuri, aruncând ușor pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
5
Transferați laptele într-o cratiță mare. Împărțiți 1/2 fasole de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați fasole. Se pune la foc moderat și se aduce la fierbere.
7
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de unt-făină. Reveniți la foc moderat și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile și 1 albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Transferați baza souffl-ului în vasul mare și aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
În al doilea castron mare, folosind mixerul electric, bateți restul de 4 albușuri doar până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Bateți 1/4 de albușuri bătute în baza souffl pentru a ușura. Îndoiți ușor, dar bine, în albii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Puneți 1/2 din aluat în ramekins, umplând fiecare la jumătate. (Alternativ, lingura aluat în pungă mare de patiserie și țeavă în ramekins.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Transferați 2 cookie-uri înmuiate în fiecare ramekin. Se acoperă cu aluatul rămas. Aranjați ramekins la cel puțin 1 1/2 inci distanță într-o tigaie mare și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la 2/3 laturi ale ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Coaceți souffl-ul până la puf și auriu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți tigaia din cuptor și transferați ramekins în raft. Cerneti zaharul cofetarilor, apoi transferati ramekins pe farfurii de desert. Cu 2 furci, trageți centrul deschis al fiecărui souffl si se toarna unele CR anglaise crincormme în deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista