Gram ' s Irish Stew

Gram ' s Irish Stew
Gram ' s Irish Stew este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 485 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este minunat. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită în ulei și condimentați cu salvia; gatiti carnea de vita pana se rumeneste pe toate partile; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
3
Puneți carnea de vită, cartofii, morcovii, ciupercile, ceapa, semințele de țelină, sosul Worcestershire, piperul și bulionul de vită într-un aragaz lent; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Turnați suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Setați aragazul lent la înălțime și acoperiți. Gatiti timp de 4 pana la 5 ore, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Bateți împreună amidonul de porumb și apa caldă într-un bol mic până se omogenizează; amestecați prin tocană. Lăsați tocanul să gătească până se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista