Gram ' s Irish Stew

Gram ' s Irish Stew este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 485 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei vegetal, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este minunat. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită în ulei și condimentați cu salvia; gatiti carnea de vita pana se rumeneste pe toate partile; se scurge.
Puneți carnea de vită, cartofii, morcovii, ciupercile, ceapa, semințele de țelină, sosul Worcestershire, piperul și bulionul de vită într-un aragaz lent; condimentează cu sare.
Turnați suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Setați aragazul lent la înălțime și acoperiți. Gatiti timp de 4 pana la 5 ore, amestecand ocazional.
Bateți împreună amidonul de porumb și apa caldă într-un bol mic până se omogenizează; amestecați prin tocană. Lăsați tocanul să gătească până se îngroașă, 15 până la 20 de minute.