Graham Cracker Pie

Graham Cracker Pie
Graham Cracker Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 278 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Graham Cracker Log, Graham Cracker Pie, și Graham Cracker Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente și amestecați bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt topit; aruncați până se umezește. Rezervați 2 linguri amestec de firimituri; pus deoparte. Apăsați amestecul rămas în părțile inferioare și în sus ale unei plăci de plăcintă de 9 inci acoperite cu spray de gătit; acoperiți ușor crusta cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți la 350 timp de 15 minute și scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti umplutura, combinați 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și sare într-o cratiță; se amestecă laptele. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 2 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
7
Se toarnă umplutura fierbinte în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Pentru a pregăti bezea, Așezați albușurile și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie și bateți bine. Adăugați treptat 1/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
10
Întindeți bezea uniform peste umplutura fierbinte, etanșând până la marginea crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Se presară cu amestecul de firimituri rezervat.
12
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când bezea este aurie. Se răcește 1 oră pe un suport de sârmă. Se răcește cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista