Gradina Tabbouleh

Gradina Tabbouleh
Reteta Gradina Tabbouleh ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 160 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână scallions, grâu bulgur, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Capunti de grădină-Paste cu arome proaspete de grădină (luni fără carne), Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline), și Salată De Grădină Marinată / Pregătirea Grădinii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți bulgurul și 6 căni de apă la fiert. Gatiti, neacoperit, pana cand se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece. Agitați pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Transferați într-un castron mare și adăugați pătrunjelul, ceapa, roșiile și cucumber.In un castron mic, amestecati impreuna sucul de lamaie, ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Stropiți vinaigreta peste bulgur și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
BulgurBulgur
5
Serviți la rece sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista