Goujons de maioneză de talpă și mărar

Goujons de maioneză de talpă și mărar
Goujons de maioneză de talpă și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 70g de grăsime, și un total de 917 calorii. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pesmet, ulei de struguri, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar, Goujons de maioneză de talpă și mărar, și Goujons unic cu sos thailandez.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile de talpă pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate de file în aproximativ 4 benzi lungi pe diagonală. Acest lucru vă va oferi 8 goujons din fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
2
Puneți amidonul de porumb într-un castron puțin adânc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți firimiturile de pâine sau panko într-un alt bol puțin adânc și bateți ouăle împreună într-un bol suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Înmuiați fiecare goujon în amidonul de porumb condimentat, acoperindu-l bine, apoi oul bătut și, în final, firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
OuăOuă
5
Așezați goujonii pe un suport de răcire pentru o vreme și încălziți uleiul într-o tigaie. (Sau în acest moment le puteți congela în straturi de pergament de copt într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Prăjiți goujonii timp de aproximativ 2 minute, sau până când sunt crocanți și aurii.
7
Scoateți în bucăți de prosop de bucătărie, pe măsură ce mergeți, pentru a elimina excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Puneți maioneza într-un castron și tocați mărunt mărarul, adăugându-l la maioneză. Se amestecă puțin suc de lămâie și se gustă pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CondimenteCondimente
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu peștele pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista