Gorgonzola și salată de nuci prăjite
Gorgonzolan și salata de nuci prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 237 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bucăți arpagic, brânză roquefort, liniuță de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de nucă prăjită cu portocale mandarine și Brânză Gorgonzola, Salată de pizza la grătar cu piersici, afine, Gorgonzolan și nuci prăjite, și Gorgonzolan și nucă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prăji nucile, gătiți într-o tigaie grea unsă la foc mediu-mic 5 până la 7 minute, amestecând frecvent până când începe rumenirea, apoi amestecând constant până când se parfumează și se rumenesc.
Scoateți nucile din skillets și întindeți-le pe farfurie pentru a se răci ușor.
În blender sau robot de bucătărie, așezați 1/3 cană de nuci prăjite și ingredientele de pansament rămase. Acoperiți și amestecați la viteză mare aproximativ 1 minut sau până la omogenizare.
Într-un castron mare, aruncați restul de 1/3 cană de nuci prăjite și ingrediente pentru salată.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de salată; aruncați ușor până când salata este acoperită uniform.