Gorgonzola învelită cu prosciutto cu rucola

Gorgonzola învelită cu prosciutto cu rucola
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Gorgonzola învelită cu prosciutto cu rucola ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rucola pentru copii, prosciutto, Brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Gorgonzola Umplute Smochine, Pizza Cu Prosciutto, Rucola Și Gorgonzola, și Prosciutto înfășurat Fig și Pecan plăcinte de mână cu Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând cu 1 felie de prosciutto odată, tăiați prosciutto transversal în 3 dreptunghiuri. Spațiu prosciutto bucăți 2 inch în afară pe suprafața de lucru. Aranjați 3 frunze de rucola una lângă alta deasupra fiecărei bucăți de prosciutto, permițând vârfurilor să se extindă cu 1 inch pe 1 latură lungă a prosciutto. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță de brânză. Apăsați Generos 1/2 linguriță coacăze în brânză deasupra fiecărei bucăți de prosciutto. Începând de la 1 capăt scurt al fiecărei piese de prosciutto, rulați strâns, în stil jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
ProsciuttoProsciutto
CoacăzeCoacăze
BrânzăBrânză
JeleuJeleu
RolaRola
2
Transferați pe platou. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți bine rulourile și dați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista