Gooey Chip Baruri

Gooey Chip Baruri
Gooey Chip baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 184 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, lapte condensat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gooey Dovleac Chip Baruri, Batoane Sandwich Cu Ciocolată Lipicioasă, și Ciocolată Chip Cookie Gooey Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de cracker și laptele. Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată și nuci, dacă se dorește (aluatul va fi foarte gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți pe fundul unui 8-in bine uns. tavă de copt pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se presară cu chipsuri de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
4
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă; tăiat în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista