Golobki polonez (Gawumpki)

Golobki polonez (Gawumpki)
Golobki polonez (Gawumpki) este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 406 calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măghiran, orez, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rugelachul polonez, Caserola poloneză și Carnea de pasăre poloneză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Fierbeți varza până când frunzele cad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți frunzele din apă pe măsură ce se decojesc și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Topiți margarina într-o tigaie mare. Gatiti ceapa in margarina pana devine translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Amestecați ceapa fiartă, carnea de vită, puiul cu supă de orez, orezul, ouăle, maghiranul, sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(Keebler)(Keebler)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Luați o frunză de varză, așezați-o întinsă și tăiați partea cea mai groasă spre partea de jos a frunzei pentru a fi mai ușor de rulat; repetați cu toate frunzele. Luați frunzele de exterior mai închise la culoare și căptușiți cu ele fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Puneți o porție din amestecul de carne de vită într-o frunză și înfășurați frunza în jurul amestecului, învăluind carnea complet. Repetați până când se folosește tot amestecul de carne de vită. Aranjați frunzele de varză în tava de friptură. Acoperiți cu orice frunze de varză rămase. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Îndepărtați folia de aluminiu, curățați stratul superior de frunze de varză suplimentare și turnați supă de ciuperci aurii peste frunzele de varză umplute. Înlocuiți frunzele de varză de deasupra, puneți tava în cuptor și continuați coacerea până când supa este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista