Golden Oyster Bisque este un pescatarian supă. Această rețetă face 6 porții cu 111 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fire de șofran, ceapă, stridii standard și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Oyster Bisque, Oyster Bisque, și Oyster-Crab Bisque pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scurgeți stridiile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
2
Adăugați suficient suc de scoici în lichidul de stridii pentru a egala 1 cană și puneți deoparte. Rezervați sucul de scoică rămas pentru o altă utilizare. Tăiați gros stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Stridii
3
Combinați apa și șofranul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă făina și coriandrul; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
țelină
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
6
Adăugați lichidul de stridii, apa de șofran și laptele, amestecând cu un tel. Gatiti pana se ingroasa (aproximativ 12 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Stridii
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați stridiile, pătrunjelul, sarea și piperul. Gatiti timp de 3 minute sau pana cand marginile stridiilor se onduleaza.