Gold-Coast Grouper cu Mojo Marinara

Gold-Coast Grouper cu Mojo Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 34G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, cimbru, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Gold Coast, Sandwich-uri Grouper Pan-Seared cu Mojo Mayo, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ceapă verde, ananas, mango, ardei gras, jalapeo și 1 linguriță de cimbru; saut 2 minute.
Adăugați roșii pure, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper negru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Frecați peștele cu 1 linguriță de cimbru și 1/4 linguriță de sare.
Așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Puneți amestecul de mango uniform peste pește.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.