Gogoși Presărate Cu Catifea Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile coapte cu catifea verde. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 983 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, extract de vanillan, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși De Catifea Roșie Coapte {Red Velvet Week}, Gogoși De Catifea Verde, și Gogoși De Catifea Roșie La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați tigaia cu gogoși cu spray de gătit antiaderent.
Puneți făina, praful de copt, sarea, zahărul, oul, vanilia, amestecul de budincă și Zara într-un mixer. Bate la minim pentru a combina.
Adăugați 4-5 picături de colorant alimentar verde, amestecați pentru a combina.Scoateți aluatul în tigaia pregătită pentru gogoși (în 2 loturi).
Se coace 15-20 de minute, până se coace.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din pan.To pregătiți glazura, bateți împreună zahărul pudră și smântâna grea până se omogenizează și se îngroașă.
Întindeți glazura peste blaturi de gogoși, apoi presărați cu stropi colorate la alegere.