Gogoși Glazurate Clasice
Gogoși glazurate clasice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 312 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. 644 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, sare de masă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Gogoși Glazurate Clasice, Gogoși Clasice Bismark, și Gogoși Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 1 lingură de drojdie cu 3/4 cană de lapte cald și amestecați pentru a dizolva drojdia.
Adăugați 3/4 cană de făină și amestecați pentru a crea o pastă netedă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați amestecul de făină să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute.
După ce au trecut 30 de minute, în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați restul de 1 linguriță de drojdie cu restul de 1/4 cană de lapte (laptele va fi la temperatura camerei în acest moment).
Adăugați amestecul de făină odihnit împreună cu vanilia și gălbenușurile de ou și amestecați la foc mic până când ingredientele sunt încorporate și aluatul este neted, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și adăugați 1 cană de făină, împreună cu zahărul și sarea.
Se amestecă pe mediu până când aluatul începe să se unească, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați untul și amestecați pe mediu până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți accesoriul paletei din mixer și treceți la cârligul pentru aluat. Începeți să adăugați făina rămasă, 1/4 cană la un moment dat (opriți mixerul pentru fiecare adăugare) și frământați aluatul pe mediu până când se îndepărtează complet de partea laterală a bolului și este neted și nu prea lipicios, aproximativ 1 minut. Aluatul va fi foarte moale și umed, dar nu atât de lipicios încât nu îl puteți întinde. (Pentru acest pas, poate fi necesar să folosiți doar 1/4 cană de făină, deci poate rămâne făină.) Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească la loc cald timp de 30 de minute.
După ce au trecut 30 de minute, apăsați ușor aluatul pentru a îndepărta bulele de gaz, apoi răciți, acoperite, timp de cel puțin 1 oră și până la 12 ore.
Când este gata să întindeți aluatul, tapetați o foaie de copt cu un prosop fără făină ușor. Făinați ușor o suprafață de lucru și întindeți aluatul la o grosime de 1/2 inch. Folosind tăietori de gogoși sau prăjituri, decupați runde cu diametrul de 3 inci cu găuri cu diametrul de 1 inch. (Pentru gogoși umplute, nu tăiați găurile.) Aranjați gogoșile pe foaia de copt pregătită, lăsând cel puțin 1 inch între gogoși. Acoperiți gogoșile lejer cu folie de plastic și lăsați-le să se dovedească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, 30 până la 40 de minute. Verificați dacă gogoșile sunt gata la fiecare 5 până la 10 minute. Pentru a testa, folosiți vârful degetului pentru a atinge ușor una dintre gogoși. Dacă aluatul revine imediat, are nevoie de mai mult timp; dacă revine încet, este gata; iar dacă aluatul nu revine deloc, este supra-rezistent. Puteți lovi cu pumnul în jos și reroll over-proofed aluat o dată.
În timp ce gogoșile sunt rezistente, tapetați o foaie de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie și așezați o grătar deasupra prosoapelor. Într-o oală mare cu fund greu sau o friteuză adâncă, încălziți cel puțin 2 inci de ulei până când un termometru pentru prăjit înregistrează 360 F. lucrând în loturi, folosiți o lingură de metal cu fante sau o spatulă pentru a plasa cu grijă gogoșile în uleiul fierbinte. Se prăjește, răsturnând o dată, până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați așa cum ați făcut pe grătar și readuceți uleiul la 360 cm.f între loturi.
Lăsați gogoșile să se răcească ușor înainte de a glazura cu glazura de zahăr de bază sau glazura de ciocolată.