Gogoși De Dovleac Coapte Fără Gluten
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten, fără lactate și vegetariană? Gogoșile de dovleac coapte fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 507 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de mei, gumă de xantan, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gogoși Cu Ciocolată Cu Dovleac Copt Fără Gluten, Gogoși Fără Zahăr Fără Lactate Fără Gluten-Coapte, și Ciocolată Fără Zahăr Gogoși Fără Gluten Gogoși (Coapte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați o tigaie pentru gogoși cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați făina de mei, zahărul granulat, făina de ovăz, condimentul pentru plăcintă cu dovleac, praful de copt, sarea și guma de xantan. Într-un castron mic, amestecați dovleacul, ouăle, uleiul vegetal și sucul de portocale până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de dovleac peste ingredientele uscate și se bate până nu rămân bulgări.
Coaceți până când gogoșile revin la atingere, aproximativ optsprezece minute. Întoarceți gogoșile pe o grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Lăsați gogoșile să se răcească complet.
Pentru acoperire: într-o tigaie pătrată de 9 inci, amestecați împreună zahărul granulat și scorțișoara măcinată. Pe rând, dragați gogoșile în amestecul de zahăr-scorțișoară. Scuturați excesul de zahăr. Păstrați gogoșile, acoperite, pe tejghea timp de până la trei zile.