Gogoși De Cartofi Dulci La Cuptor

Gogoși De Cartofi Dulci La Cuptor
Nevoie de o mâncare vegană de dimineață? Gogoșele de cartofi dulci la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 129 calorii. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gogoși De Cartofi Dulci La Cuptor, Gogoși de cartofi dulci la cuptor cu ciocolată neagră + nucă de cocos, și Gogoși De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.In într-un castron mediu, amestecați piureul de cartofi dulci și sosul de mere împreună până se combină.Folosind un mixer stand-up și un accesoriu cu palete, amestecați toate ingredientele uscate.Apoi adăugați amestecul de cartofi dulci și mere la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă la minim timp de 10 secunde și apoi se trece la maxim timp de aproximativ 30 – 45 de secunde sau până când toate ingredientele sunt combinate pentru a forma un aluat. Aluatul va fi ușor lipicios.Pregătiți o suprafață bine făinată.Ușor, îngenuncheați aluatul de câteva ori pentru a încorpora puțin mai multă făină.Folosind un sucitor, întindeți aluatul la o grosime de aproximativ un centimetru.Folosiți două tăietoare rotunde pentru prăjituri, (unul mare, unul mic) pentru a forma forma gogoșei.Așezați ușor gogoși nefierte pe o foaie de biscuiți unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Coaceți timp de 6-9 minute (nu gătiți prea mult.) Pentru zahărul de scorțișoară
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Presărați, combinați scorțișoara și zahărul împreună într-un castron. Când gogoșile sunt scoase din cuptor, periați fiecare cu margarină topită și presărați cu amestec de scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista