Gogoși cu nuci de banane la cuptor cu glazură de vanilie
Gogoși cu nuci de banane coapte cu glazură de vanilie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 15 cenți pe porție. Un amestec de nuci, zahăr pudră, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși de vanilie la cuptor cu glazură de vanilie, Gogoși de scorțișoară coapte cu glazură de vanilie, și Smântână gogoși de modă veche cu glazură de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, zahăr granulat, scorțișoară, banană, 1/3 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie. Îndoiți nucile. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura cu telul pana se omogenizeaza.
Stropiți glazura peste gogoși.