Gogoși Cu Jeleu

Gogoși Cu Jeleu
Gogoși jeleu este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 544 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coajă de lămâie, drojdie instantanee, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Gogoși Cu Jeleu, și Gogoși Cu Jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați primele 6 ingrediente de gogoașă într-un castron mare și amestecați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați făina și sarea și amestecați (sau amestecați cu mâinile) până când aluatul se reunește (va fi încă umed și lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Pe o suprafață bine făinată, frământați și modelați aluatul într-un disc gros; transferați-l într-un bol Uns cu ulei sau spray de gătit și lăsați-l să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Pe o suprafață bine făinată, aplatizați aluatul și rulați-l într-un disc gros de 1/4 inci. Folosiți un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci pentru a tăia cât mai multe cercuri de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Transferați cercurile pe o foaie de copt de 10 pe 15 inci, căptușită cu hârtie pergament și unsă cu ulei. Colectați garniturile de aluat și formați-le într-o altă bilă; rotiți-l într-un alt disc gros de 1/4 inci, tăiați mai multe gogoși și transferați-le pe foaia de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Lăsați cercurile de aluat să se odihnească într-o zonă caldă, fără pescaj, timp de 1/2 oră. Apoi încălziți aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie cu fața înaltă la foc mediu-mare până la foarte cald, dar fără fumat (365 până la 375 grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Lucrând în loturi, prăjiți gogoșile până se rumenesc pe o parte, apoi întoarceți-le și terminați prăjirea, aproximativ 3 minute în total.
8
Transferați gogoșile pe un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1
Transferați o parte din jeleul de struguri Concord într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar cu o gaură mică tăiată dintr-un colț. Când gogoșile s-au răcit complet, folosiți un cuțit mic pentru a îngropa ușor din partea gogoșei spre centru. Introduceți vârful pungii în deschidere și țeavă în cât mai multă umplere posibil. Repetați cu gogoșile rămase și umplutura. Praf gogoșile generos cu zahăr pudră și presărați fiecare cu un vârf mic de sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sare GrosierăSare Grosieră
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Combinați strugurii, zahărul și apa într-o oală nereactivă. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când strugurii s-au descompus, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Așezați păstăile de cardamom și fâșiile de coajă de citrice într-o bucată de pânză de brânză și fixați-o cu sfoară; adăugați pachetul de pânză de brânză la amestecul de struguri. Se răcește la temperatura camerei și se transferă vasul la frigider peste noapte. Între timp, puneți 4 până la 6 linguri (cina obișnuită este în regulă) în congelator (le veți folosi pentru a testa jeleul la sfârșit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Apăsați amestecul de struguri răcit printr-o strecurătoare cu plasă grosieră. Aruncați semințele. Întoarceți amestecul de struguri strecurat într-o oală curată nereactivă, împreună cu sucul de lămâie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până începe să pară strălucitor, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
StruguriStruguri
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Testați jeleul: luați una dintre linguri din congelator și puneți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de struguri pe ea. Întoarceți lingura la congelator timp de 3 până la 4 minute. (Între timp, întoarceți focul la minim și acoperiți vasul, astfel încât amestecul să nu se reducă mai mult decât este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți proba din congelator și încercați să o răspândiți; dacă nu este suficient de gros, descoperiți oala, întoarceți căldura înapoi la mediu și gătiți amestecul de struguri încă 5 minute înainte de a testa oa doua probă folosind o altă lingură înghețată. Continuați acest proces de testare până când jeleul se răspândește fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Lăsați jeleul să se răcească, apoi păstrați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista