Gogoși cappuccino crescute cu umplutură de cremă Espresso

Gogoși cappuccino crescute cu umplutură de cremă Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoși de Cappuccino crescute cu umplutură de cremă Espresso. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 284 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, lapte cald, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Crescute, Gogoși Crescute, și Gogoși De Cartofi Crescuți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul, pudra de cacao și scorțișoara într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți zahărul, făina și pudra de espresso într-o cratiță medie grea pentru a amesteca. Adăugați treptat lapte, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați unt. Gatiti la foc mediu-mare pana cand crema de patiserie se ingroasa si fierbe, batand constant, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Transferați în castron mic. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața umpluturii. Se răcește până se răcește, cel puțin 4 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Combinați drojdia și 1/4 linguriță de zahăr într-un castron mare de mixer rezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Se toarnă lapte cald și se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Se lasă să stea până se dizolvă drojdia și se amestecă bule, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
Între timp, bateți făina, scorțișoara, sarea și 1/4 cană de zahăr într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți untul și ouăle într-un alt castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Unt castron mare. Folosind atașamentul cu cârlig de aluat, bateți amestecul de unt-ou în amestec de drojdie la viteză medie-mică până când este bine amestecat, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului, aproximativ 4 minute. Bateți în amestecul de făină cu 1/4 cană, apoi bateți aluatul până se omogenizează și începeți să vă îndepărtați de părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute. Răzuiți aluatul din cârlig în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați aluatul să se odihnească 5 minute. Răzuiți aluatul într-un castron cu unt (aluatul va fi lipicios). Întoarceți aluatul pentru a acoperi cu unt. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați aluatul la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Presărați ușor 2 foi de copt cu făină. Apăsați ușor aluatul pentru a se dezumfla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Întindeți aluatul răcit pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/3 inch. Folosind un tăietor rotund cu diametrul de 2 3/4 până la 3 inci, tăiați rundele de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Transferați rundele pe foi făinoase, distanțându-se la 2 inci. Adunați resturi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
11
Rulați la grosimea de 1/3 inch; tăiați mai multe runde. Repetați până când se folosește tot aluatul. Acoperiți rundele de aluat pe cearșafuri cu prosoape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Lăsați să crească în zona fără pescaj până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
13
Tapetați 2 foi de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
14
Se toarnă ulei într-o tigaie mare adâncă la o adâncime de 1 1/2 inci. Atașați termometrul pentru prăjit și încălziți uleiul la 360 F la 370 F. prăjiți 3 runde de aluat la un moment dat până se rumenesc, reglând căldura pentru a menține temperatura, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Scufundați ambele părți ale gogoșilor calde în topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
15
Transferați la raft și răciți complet.
16
Lingura de umplere în sac de patiserie prevăzute cu 1/4-inch simplu rotund sfat. Împinge lama de cuțit ascuțit mici în partea de 1 gogoasa aproximativ 3/4 din drum spre partea opusă; elimina cuțit. Introduceți vârful pungii de patiserie în fantă și apăsați în umplutură până când centrul bomboanelor de gogoși. Întoarceți gogoasa la raft. Repetați cu gogoșile rămase. (Gogoșile pot fi umplute cu până la 2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
CuțitCuțit
17
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista