Gobblerul La Grătar

Gobblerul La Grătar
Gobblerul la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 278 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați single-uri, roșii, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată Gobbler, Gobbler Bunatati, și Ziua Recunostintei" Gobbler " Sandwich.

Instrucțiuni

1
Întindeți 1 felie de pâine cu 1 linguriță. pansament; întindeți felia de pâine rămasă cu muștar. Umpleți felii de pâine cu single, curcan și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Răspândiți în afara sandwich-ului cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Gatiti in tigaie la foc mediu 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista