Gnudi con Fiori di Zucca

Gnudi con Fiori di Zucca
Gnudi con fiori di Zucca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmigiano-reggiano, făină, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Negroni di Fiori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Curățați florile de dovlecel, îndepărtați pistilele și clătiți-le ușor sub apă curgătoare pentru a îndepărta orice polen din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Lăsați aerul să se usuce. Rezervați 4 flori și lăsați-le deoparte. Având grijă să nu zdrobiți florile, tocați-le ușor în bucăți de 1/2 inci.
4
Într-un bol mic de amestecare, combinați ricotta, florile de dovlecel tocate, oul, Parmigiano și jumătate din făină. Folosind o lingură de lemn, amestecați până când ingredientele sunt bine combinate, având grijă să nu zdrobiți bucățile de floare. Sare, după gust. Folosind mâinile, formați 8 gnocchi mari din amestec, folosind toate acestea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De DovleceiFlori De Dovlecei
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați făina rămasă într-un castron puțin adânc. Dragați toate cele 8 gnocchi prin făină, astfel încât toate părțile gnocchiului să fie prăfuite în făină. Scuturați ușor orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Aruncați ușor gnocchiul în apa clocotită. Când gnocchiul se ridică în vârf, după aproximativ 3 până la 5 minute, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta gnocchiul pregătit din oală și lăsați-l deoparte să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
În timp ce gnocchi gătește, combinați untul și șofranul într-o cratiță de 10 inci pe o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
șofranșofran
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Lăsați să se topească până când șofranul colorează untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Adăugați sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați restul de 4 flori și gnocchiul scurs în tigaie și gătiți ușor. Dacă gnocchiul s-a răcit considerabil, lăsați-i să gătească câteva minute până la reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Împărțiți gnocchiul în 4 boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Garnisiți cu pecorino și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista