Gnudi con Fiori di Zucca

Gnudi con fiori di Zucca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmigiano-reggiano, făină, ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Flori de dovlecel umplute prăjite (fiori Di Zucca Fritti), Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Negroni di Fiori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare.
Curățați florile de dovlecel, îndepărtați pistilele și clătiți-le ușor sub apă curgătoare pentru a îndepărta orice polen din interior.
Lăsați aerul să se usuce. Rezervați 4 flori și lăsați-le deoparte. Având grijă să nu zdrobiți florile, tocați-le ușor în bucăți de 1/2 inci.
Într-un bol mic de amestecare, combinați ricotta, florile de dovlecel tocate, oul, Parmigiano și jumătate din făină. Folosind o lingură de lemn, amestecați până când ingredientele sunt bine combinate, având grijă să nu zdrobiți bucățile de floare. Sare, după gust. Folosind mâinile, formați 8 gnocchi mari din amestec, folosind toate acestea.
Așezați făina rămasă într-un castron puțin adânc. Dragați toate cele 8 gnocchi prin făină, astfel încât toate părțile gnocchiului să fie prăfuite în făină. Scuturați ușor orice exces.
Aruncați ușor gnocchiul în apa clocotită. Când gnocchiul se ridică în vârf, după aproximativ 3 până la 5 minute, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta gnocchiul pregătit din oală și lăsați-l deoparte să se usuce.
În timp ce gnocchi gătește, combinați untul și șofranul într-o cratiță de 10 inci pe o flacără medie.
Lăsați să se topească până când șofranul colorează untul.
Adăugați sare, după gust.
Adăugați restul de 4 flori și gnocchiul scurs în tigaie și gătiți ușor. Dacă gnocchiul s-a răcit considerabil, lăsați-i să gătească câteva minute până la reîncălzire.
Împărțiți gnocchiul în 4 boluri de paste încălzite.
Garnisiți cu pecorino și serviți imediat.