Gnocchi Ricotta Cu Spanac

Gnocchi Ricotta Cu Spanac
Spanac Ricotta Gnocchi este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest fel principal are 617 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită făină, brânză de capră, sare și brânză ricotta cu lapte. Această rețetă este plăcută de 753 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gnocchi de spanac și Ricotta, Gnocchi gratinați cu spanac și Ricotta, și Gnocchi Ricotta cu spanac și Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Gnocchi
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2
Albiți spanacul și stoarceți excesul de umiditate: umpleți o cratiță medie la jumătate cu apă și încălziți până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați spanacul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Scurgere.
5
Lăsați spanacul să se răcească suficient pentru a atinge, apoi stoarceți cât mai multă umiditate din el. De asemenea, puteți folosi un ricer de cartofi dacă aveți unul pentru a stoarce excesul de umiditate din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1
Adăugați spanacul, oul, sarea și jumătate din ricotta într-un robot de bucătărie. Pulsați până se amestecă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul într-un castron mare, amestecați restul de ricotta și parmezanul. Se amestecă un vârf de nucșoară în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina cu mâna, începând cu o jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Amestecați totul cu mâinile până când amestecul se ține împreună ca un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1
Puneți aluatul pe o suprafață netedă și curată ușor făinată. Frământați ușor aproximativ un minut, adăugând făină suplimentară dacă este necesar, dacă aluatul se lipeste prea ușor de scândură sau de mâini. (În acest moment, dacă înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de o oră, va fi mai ușor de rulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Când aluatul este neted și flexibil și încă puțin lipicios, împărțiți-l în 4 porții, fiecare de dimensiunea unei portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Rulați aluatul în frânghii lungi, tăiate în bucăți: făinați ușor mâinile. Folosind ambele mâini și o atingere ușoară, rulați aluatul cu o mișcare înainte și înapoi, începând din centru și întinzând aluatul, pentru a forma o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Aceasta este partea dificilă. Nu doriți să puneți atât de multă presiune încât să comprimați aluatul, dar aveți nevoie de suficientă presiune pentru a crea o frânghie de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Trucul este să întindeți aluatul lateral în timp ce rulați. Odată ce segmentul la care lucrați ajunge să aibă o lungime de aproximativ un picior, este posibil să vă fie mai ușor să îl tăiați în jumătate și apoi să începeți să lucrați la acel segment mai mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Rulați aluatul până când ruloul are aproximativ dimensiunea unui deget mijlociu. (Rețineți că, dacă mâinile sau placa sunt puțin prea înfăinate, este posibil să nu aveți suficientă tracțiune între piele și aluat pentru a o întinde cu ușurință lateral.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați fiecare rolă în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Creați indentări cu o furculiță: țineți o furculiță la un unghi de 45%, cu dinții orientați în jos pe placa de lucru, partea curbată a furcii orientată departe de dvs. Începând cu fundul curbat exterior al furculiței, apăsați fiecare bucată de aluat în sus de-a lungul lungimii dinților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Lăsați gnocchi să cadă înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
10
Aceasta este o mișcare destul de rapidă, rezultatul este o indentare a dinților furcii pe o parte a gnocchi și o indentare a vârfului degetului pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
11
Așezați gnocchi pe o foaie de prăjituri ușor făinată. În acest moment pot fi gătite sau păstrate la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Gatiti gnocchiul in apa clocotita: pentru a gati gnocchiul, umpleti o oala larga mare pe jumatate cu apa. Aduceți la fierbere, adăugați 1 linguriță de sare pentru fiecare litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Odată ce sarea s-a dizolvat, aruncați ușor gnocchiul în apă, unul câte unul. Încercați să faceți acest lucru într-un mod în care gnocchii să nu cadă unul peste celălalt, ci să se sprijine pe fundul cratiței într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Pe măsură ce gnocchi gătește, se vor ridica la suprafața apei după câteva minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a scoate gnocchiul crescut din oală, puneți-l într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Uneori gnocchi se poate lipi puțin în partea de jos. Dacă bănuiți acest lucru, împingeți-i puțin pentru a le dezlipi. Pe măsură ce îndepărtați niște gnocchi, puteți adăuga încă câțiva în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
17
gătiți gnocchi, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
18
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
19
Adăugați căței de usturoi și gătiți până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
20
Scoateți și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
21
Adăugați roșiile (includeți orice sucuri din cutie) dintr-o dată (atenție, acestea pot provoca stropirea uleiului pe măsură ce roșiile lovesc tigaia). De îndată ce amestecul fierbe, reduceți focul la minim și lăsați să fiarbă, neacoperit timp de 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare. Se amestecă ocazional. Folosiți un masher de cartofi pentru a rupe orice bucăți solide de roșii, doriți un pur dur approbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
22
Odată ce sosul se reduce la o consistență medie groasă, adăugați brânza de capră, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
23
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
24
Serviți gnocchi cu sos și parmezan suplimentar ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GnocchiGnocchi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista