Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce
Gnocchi Gratin cu Gorgonzola Dolce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 525 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, pesmet, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, Gnocchi gratinat cu Gorgonzola Dolce, și Gorgonzola Dolce cu smochine și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare.
Adăugați apă pentru a acoperi cu 1"; aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și fierbeți până la 25-30 de minute.
Se scurge; se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.Curățați cartofii. Treceți prinricator sau o moară de alimente sau sită,într-un castron mare.
Bateți oul și gălbenușul de ou într-un castron mic pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de ouă, 1/3 cană
Parmezan, 1 cană de făină, 1 lingurițăsare și nucșoară la cartofi.Folosind mâinile, amestecați ușor pentru a forma un aluat moale, dar nu lipicios.
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată. Adunați în aball, apoi împărțiți în 4 bucăți.
Tapetați o coacere cu ramăfoaie cu hârtie pergament; praf cu făină. Lucrând CU1 bucată la un moment dat (păstrați alte bucăți acoperite cu un prosop de bucătărie umed), rulați aluatul într-o frânghie lungă de 24".
Tăiați transversal în bucăți de 1". Lucrând CU1 bucată la un moment dat, apăsați ușorpe gnocchi cu spatele liniilor unei furculițe și rulați ușor gnocchi pentru a crea creste PE1 parte.
Așezați pe foaia de copt pregătită și praf ușor cu flour.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.Acoperiți și răciți rămasbrânză rasă.
Aduceți cremă,rozmarin și ghimbir la fiert într-un micoală.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 30 de minute. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375% F. aduceți o oală mare cu apă săratăla fierbere. Lucrând în loturi de aproximativ 12 la un moment dat, gătițignocchi până când plutesc la suprafață, 2-3 minute. Folosind o lingură plită, transferați gnocchito un vas de copt acoperit CU1 lingură de unt.
Se amestecă 3 linguri de parmezan, restul de 1 lingură de unt șifirimituri de pâine într-un castron mic.Se strecoară amestecul de cremă rezervatăîn farfurie peste tot gnocchi. Breakoff bucăți mici de Gorgonzola; împrăștia peste.
Parmezan peste, apoiamestecul de pesmet.
Coaceți până când umpluturaeste barbotare și toppingeste rumenit, 25-30 de minute.