Reteta Gnocchi di Patate con Rag Circulara di Agnello ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 714 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, căței de usturoi, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi, și Gnocchi cu Ragu de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, rozmarinul și frunza de dafin; saut până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Usturoi
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
4
Se adauga mielul in oala; saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați vin; răzuiește bucățile rumenite. Se amestecă roșiile, 1 cană de apă și 1 linguriță de sare; aduceți la foc mic. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru o consistență cochetă, aproximativ 1 1/2 ore. Aruncați usturoiul. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Usturoi
Apă
Miel
Sare
Vin
1
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgere. Cojiți cartofii încă calzi; apăsați prin moara de alimente sau ricerul de cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Bol
3
Așezați 1 1/2 căni de făină în movilă pe suprafața de lucru; se amestecă în 3/4 linguriță sare și nucșoară. Puneți cartofii deasupra amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se presară cu 3/4 cană de făină suplimentară; se amestecă ușor făina și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă ou deasupra amestecului de cartofi-făină. Frământați ușor până când aluatul este aproape neted, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios, aproximativ 5 minute (nu suprasolicitați aluatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
6
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; se presară cu făină. Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Rulați fiecare piesă pe suprafața făinoasă în frânghie cu diametrul de 3/4 inci; tăiați transversal în bucăți de 3/4 inci. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, rulați gnocchi de-a lungul spatelui dinților furcii, făcând creste pe 1 parte. Apăsați degetul mare pe cealaltă parte, făcând gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Rola
8
Așezați pe foaia pregătită. (Rag și gnocchi pot fi făcute cu 6 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește. Rewarm rag circulatorum înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
9
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu; se ia de pe foc. Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați jumătate de gnocchi; gatiti pana cand gnocchi sunt fragede si se ridica la suprafata, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați gnocchi în unt topit; aruncați pentru a acoperi. Repetați cu gnocchi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
11
Încălziți gnocchi în tigaie la foc mediu-mare, aruncând până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Gnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Împărțiți gnocchi între farfurii. Se acoperă cu cârpă fierbinte și se servește.