Gnocchi di Patate con Rag Labrador di Agnello

Gnocchi di Patate con Rag Labrador di Agnello
Reteta Gnocchi di Patate con Rag Circulara di Agnello ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 714 calorii, 40g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, căței de usturoi, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi, și Gnocchi cu Ragu de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, rozmarinul și frunza de dafin; saut până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
3
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
4
Se adauga mielul in oala; saut pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați vin; răzuiește bucățile rumenite. Se amestecă roșiile, 1 cană de apă și 1 linguriță de sare; aduceți la foc mic. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când mielul este fraged, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru o consistență cochetă, aproximativ 1 1/2 ore. Aruncați usturoiul. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UsturoiUsturoi
ApăApă
MielMiel
SareSare
VinVin
1
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Cojiți cartofii încă calzi; apăsați prin moara de alimente sau ricerul de cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
3
Așezați 1 1/2 căni de făină în movilă pe suprafața de lucru; se amestecă în 3/4 linguriță sare și nucșoară. Puneți cartofii deasupra amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Se presară cu 3/4 cană de făină suplimentară; se amestecă ușor făina și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă ou deasupra amestecului de cartofi-făină. Frământați ușor până când aluatul este aproape neted, adăugând mai multă făină cu linguri dacă aluatul este lipicios, aproximativ 5 minute (nu suprasolicitați aluatul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; se presară cu făină. Împărțiți aluatul în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Rulați fiecare piesă pe suprafața făinoasă în frânghie cu diametrul de 3/4 inci; tăiați transversal în bucăți de 3/4 inci. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, rulați gnocchi de-a lungul spatelui dinților furcii, făcând creste pe 1 parte. Apăsați degetul mare pe cealaltă parte, făcând gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
RolaRola
8
Așezați pe foaia pregătită. (Rag și gnocchi pot fi făcute cu 6 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește. Rewarm rag circulatorum înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
9
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu; se ia de pe foc. Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați jumătate de gnocchi; gatiti pana cand gnocchi sunt fragede si se ridica la suprafata, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați gnocchi în unt topit; aruncați pentru a acoperi. Repetați cu gnocchi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Încălziți gnocchi în tigaie la foc mediu-mare, aruncând până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Împărțiți gnocchi între farfurii. Se acoperă cu cârpă fierbinte și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista