Gnocchi de plante cu sos de ciuperci

Gnocchi de plante cu sos de ciuperci
Rețeta Gnocchi de plante medicinale cu sos de ciuperci ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție conține 307 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, ciuperci cremini, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gnocchi De Ricotta Din Plante Cu Sos Rapid De Roșii, Gnocchi Cu Sos De Ciuperci, și Gnocchi cu sos Alfredo de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii întregi necurățați într-o cratiță medie cu apă rece la foc mediu. Aduceți cartofii la fiert și gătiți timp de 20 până la 25 de minute până când sunt suficient de moi pentru a se amesteca. Verificați cu un cuțit pentru a vedea dacă cartofii sunt gătite și fragede. Odată gata, scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Când este suficient de rece pentru a manipula coaja fiecare cartof și se taie în bucăți mici și trece-le printr-un ricer de cartofi peste un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați făina, parmezanul, gălbenușurile de ou, nucșoara, cimbrul, sarea și piperul și amestecați într-o consistență aluată adăugând mai multă făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Transferați aluatul pe o suprafață bine înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Folosind mâinile, rotiți bucăți de aluat într-o frânghie de aproximativ 1/2 inch în diametru. Cu un cuțit tăiați frânghia în bucăți de 1/2 până la 3/4 inci. Făinați bucățile în timp ce le tăiați așezându-le pe o tavă de copt cu făină sau căptușită cu hârtie de ceară. Odată rulat, puteți așeza gnocchiul în frigider acoperit cu folie de plastic până când este gata de gătit. Când este gata de gătit, puneți gnocchi în apă sărată clocotită timp de aproximativ 1 până la 2 minute. Se vor ridica la vârf când vor fi gata. Folosind o lingură cu fante scoateți gnocchi din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Pentru sos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Într-o tigaie se adaugă untul și ciupercile și se sotează până se rumenesc frumos, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați vinul alb și reduceți la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
9
Adăugați crema și fierbeți ușor încă 2 până la 5 minute. După ce sosul s-a fiert la foc mic, adăugați gnocchiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și profunzime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista