Rețeta Gnocchi de gris cu Rag de coadă de bou Circulatorum ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1273 calorii. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de morcovi, crenguțe de rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ragu de porc cu Gnocchi de gris, Gnocchi alla romana (Gnocchi de gris Roman), și Coada De Bou Ragu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați cozi de bou cu sare și piper, apoi făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oxtail
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți uleiul într-o oală grea, rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați cozi de bou; gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
5
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați țelină, morcovi și ceapă în oală. Reduceți căldura la mediu-mare și sotati până când legumele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați vin și roșii. Se fierbe până se îngroașă până la sos gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se presară usturoi. Legați pătrunjelul, rozmarinul și frunzele de dafin cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală. Întoarceți cozile de bou în oală într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Oxtail
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați tot bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți oala; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Fierbeți cozile de bou până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
11
Transferați cozile de bou pe foaia de copt cu margini. Folosind masher de cartofi, zdrobiți sucurile și legumele în oală până la sosul grosier. Trageți carnea de pe cozile de bou și adăugați la sos. Condimentează cârpa cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Oxtail
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt. Aduceți laptele, untul și sarea la foc mic într-o oală mare grea la foc mediu-mare. Treceți treptat în grâu. Se amestecă până când grișul este foarte gros și clocotește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Biscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc; se amestecă în gălbenușuri, câte 1, apoi 1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3
Puneți oala la foc mic și amestecați 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Răspândiți grisul în vasul pregătit. Acoperiți și răciți până la fermitate, cel puțin 2 ore și până la 2 zile. Preîncălziți cuptorul la 246°.unt vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Folosind un tăietor rotund de 1 3/4 inch, tăiați cât mai mulți gnocchi de semolă; aranjați în vasul pregătit. Se acoperă cu cârpă caldă, se presară cu 1/2 cană de parmezan rămasă.