Gnocchi De Dovleac
Butternut Squash Gnocchi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 513 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi De Dovleac, Gnocchi De Dovleac, și Gnocchi De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu folie.
Tăiați partea de sus și de jos de pe un 2 1/2 lb. butternut squash și înjumătățiți-l pe lungime; îndepărtați semințele. Puneți jumătățile tăiate cu fața în jos pe tigaie; coaceți timp de 1 oră, până când dovlecelul este fraged cu furculița.
Pulse 1 1/2 cani carne de squash, 3 oua, 1 cana faina, 1/3 cana parmezan ras, 1 lingurita. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind o lingură, scoateți 1 lingură. amestec de dovlecei. Cu o altă lingură, formați un oval; aruncați-l în apă clocotită. Faceți 10 gnocchi. Când plutesc, gătiți timp de 5 minute și apoi puneți-le în apă cu gheață. Repetați cu aluatul rămas.
Se lasă să se răcească și se usucă.
Topiți 4 Linguri. unt nesărat la foc mediu.
Adăugați 1 șalotă tocată; gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați gnocchi și 2/3 cană bulion de legume; gatiti, rotind pana se incalzeste.
Se presară cu 1/4 cană parmezan.