Gnocchi De Dovleac

Gnocchi De Dovleac
Butternut Squash Gnocchi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 513 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi De Dovleac, Gnocchi De Dovleac, și Gnocchi De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Tăiați partea de sus și de jos de pe un 2 1/2 lb. butternut squash și înjumătățiți-l pe lungime; îndepărtați semințele. Puneți jumătățile tăiate cu fața în jos pe tigaie; coaceți timp de 1 oră, până când dovlecelul este fraged cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Pulse 1 1/2 cani carne de squash, 3 oua, 1 cana faina, 1/3 cana parmezan ras, 1 lingurita. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Folosind o lingură, scoateți 1 lingură. amestec de dovlecei. Cu o altă lingură, formați un oval; aruncați-l în apă clocotită. Faceți 10 gnocchi. Când plutesc, gătiți timp de 5 minute și apoi puneți-le în apă cu gheață. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GnocchiGnocchi
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se lasă să se răcească și se usucă.
6
Topiți 4 Linguri. unt nesărat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
7
Adăugați 1 șalotă tocată; gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați gnocchi și 2/3 cană bulion de legume; gatiti, rotind pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
GnocchiGnocchi
9
Se presară cu 1/4 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista