Gnocchi De Ciuperci
Gnocchi de ciuperci este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, șobolani, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi De Ciuperci, Steak cu Gnocchi de ciuperci, și Gnocchi Cu Sos De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci buton și amestec de ciuperci; sotati 3 minute sau până când se rumenesc ușor și se evaporă lichidul.
Adăugați șalotă și usturoi; sotati 2 minute sau până când șalotele sunt fragede.
Adăugați 2 Linguri. unt la tigaie; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați gnocchi; aruncați ușor. Se amestecă pătrunjelul, sarea și piperul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.