Gnocchi de unt brun cu rucola și coajă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, cartofi de copt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gemelli Cu Sparanghel, Ricotta, Rucola Și Coajă De Lămâie, Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie, și Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.străpungeți cartofii cu o furculiță de câteva ori și așezați-i pe raftul central al cuptorului. Puteți folosi, de asemenea, o tigaie cu margini, dacă preferați, și coaceți până când este foarte fragedă, aproximativ 50 până la 60 de minute. Alternativ, așezați cartofii străpunși pe un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și gătiți la mare până când este foarte fraged, aproximativ 10 până la 12 minute în cuptorul meu cu microunde de 1000 de wați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din cuptor sau cuptorul cu microunde și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 5 minute.Folosind un cuțit de tăiat sau degetele, îndepărtați pielea de pe cartofiar trebui să cadă destul de mult în acest moment; aruncați piei.Rupeți cartofii fierți în cuburi și puneți-i într-un ricer de cartofi. Apăsați într-un castron adânc. Repetați cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se adaugă făina și se condimentează cu sare. Folosind mâinile, frământați ușor amestecul în castron pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată și frământați încă un minut până când formează o bilă netedă.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, modelează gnocchi. Începeți prin scufundarea aluatului în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
4
Rulați fiecare piesă într-o frânghie groasă de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați bucăți de 1 1/2 inch. Faceți caneluri în gnocchi așezând unul câte unul în centrul palmei și rostogolindu-le ușor cu un blender de patiserie. Puteți folosi alternativ dinții unei furculițe (vezi mai jos), ceea ce obișnuiam să fac până când am avut momentul eureka cu blenderul de patiserie. Este posibil să dureze câteva încercări pentru a-l face corect și, dacă nu funcționează așa cum doriți, lăsați gnocchi-ul așa cum este încă gust la fel de bun fără caneluri! Repetați cu aluatul rămas.Sare apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați gnocchi în formă și gătiți până se ridică la suprafața apei, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Îndepărtați cu o lingură cu fante și transferați într-un castron adânc. Aruncați cu untul pentru a acoperi bine. Puneți lingura într-un vas de copt din ceramică sau sticlă rezistent la cuptor (o farfurie de plăcintă funcționează excelent). Puneți uniform sosul marinara deasupra și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până devine auriu și Bulbuc, aproximativ 10 până la 12 minute.Gnocchi cu unt brun cu rucola și zest de Lămâieservește 22 linguri de unt1 / 2 Lot de gnocchi nefierți pregătiți (vezi rețeta de mai sus)mână generoasă de frunze de rucola spălate și uscate, rupte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Gnocchi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaja proaspăt rasă de 1 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
10
Suc proaspăt stors de 1 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
11
Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Parmezan proaspăt ras, după gust
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
13
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.Gatiti pana cand untul este mirositor si parfumat, dar nu ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați gnocchi și aruncați până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
15
Adăugați rucola, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați energic și gătiți încă 2 minute. Împărțiți între două feluri de mâncare și acoperiți cu parmezan proaspăt ras pentru a servi.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.