Gnocchi cu ulei de măsline, roșii și parmezan

Nevoie de un garnitură vegetariană? Gnocchi cu ulei de măsline, roșii și parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 278 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Un amestec de bulion de pui, gnocchi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Paste Cu Roșii, Măsline Și Parmezan, și Ricotta la cuptor cu parmezan cu salată de roșii, măsline și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului; puneți usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 375 timp de 1 oră; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi într-un bol și amestecați cu furculița; deoparte.
Amestecați împreună uleiul și salvia într-o tigaie mică și gătiți la foc mediu-mic 2 până la 3 minute sau până când este parfumat și crocant.
Îndepărtați frunzele și scurgeți-le pe un prosop de hârtie; rezervați ulei.
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind bulionul de pui cu apă.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană bulion.
Adăugați gnocchi și ulei rezervat la usturoiul prăjit în castron.
Adăugați rezervat 1/4 cană bulion de pui, roșii tocate și piper, aruncând pentru a acoperi.
Presărați brânză și frunze de salvie; serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon]()
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
An authentic Italian Chianti made from grapes grown in the heart of Tuscany’s Chianti Classico region. An exquisite expression of the Sangiovese grape, with substantial acidity from the low pH of the soil in this region.The aromas of this complex red wine range from cherries and plums to gladiolus flowers and earthy flint. The tannic, oak-aged flavors are bright and round, with a dry, warm, earthy finish.Best enjoyed with very flavorful dishes, such as tomato-based sauces, mushroom ravioli, beef or pork roasts, and game meats from venison to pheasant. It is also excellent with mature cheeses.Blend: 85% Sangiovese, 15% Merlot and Cabernet Sauvignon