Gnocchi cu slănină și mazăre dulce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi cu slănină și mazăre dulce. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze proaspete de cimbru, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați DeLallo Winter s: Gnocchi cu mazăre dulce și Prosciutto, Gnocchi cu mazăre dulce, roșii și unt brun de salvie, și Gnocchi de cartofi dulci cu slănină și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați gnocchi și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Într-o tigaie mare la foc mediu adăugați slănină și gătiți până când sunt ușor crocante. Aruncați excesul de grăsime.
Adăugați usturoiul și cimbrul și gătiți timp de 30 de secunde.
Scurgeți gnocchiul și adăugați-l în tigaie. Se amestecă untul, apoi se adaugă mazărea, un vârf de piper negru și un vârf de sare și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați sucul de lămâie și lăsați aromele să se amestece. Gustați și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Transferați gnocchiul într-un bol de servire și serviți.