Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio

Gnocchi cu rucola, Moreluri și Taleggio
Gnocchi cu rucola, Morels și Taleggio ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 600 de calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână sare și piper, căței de usturoi, gnocchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi prăjiți în tigaie cu Moreluri și capete de lăutari, Pizza Puttanesca cu Taleggio și Rucola, și Salată caldă de cartofi noi cu Taleggio și Rucola pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista