Gnocchi Cu Ragu De Ciuperci Sălbatice

Gnocchi Cu Ragu De Ciuperci Sălbatice
Reteta Gnocchi cu Ragu de ciuperci sălbatice este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, morcovi, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gnocchi cu Ragu de ciuperci sălbatice, Gnocchi cu Ragu de ciuperci, și Gnocchi trufați cu Ragu de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați jumătate din ciupercile sălbatice și gătiți până la aur, 3 până la 5 minute. Condimentează cu sare și piper, apoi împinge până la marginile oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați uleiul de măsline rămas și ciupercile sălbatice și gătiți încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Adăugați ciupercile cremini și gătiți încă 1 minut. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați vinul; gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați roșiile, 2 căni de apă, frunzele de dafin, coriandrul, feniculul, fulgii de ardei roșu, cimbru, 1/2 linguriță de sare și piper după gust. Se fierbe la foc mediu, aproximativ 30 de minute (subțire cu apă, dacă este necesar). Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați gnocchi, amestecați și gătiți timp de 1 minut după ce plutesc, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
11
Transferați cu o lingură pliată în oală cu sosul și amestecați ușor la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Se servește acoperit cu mascarpone și / sau mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
13
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista