Gnocchi cu Broccoli rabe, usturoi caramelizat și parmezan
Rețeta Gnocchi cu Broccoli rabe, usturoi caramelizat și parmezan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.64 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 297 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, gnocchi ambalate în vid, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi de dovleac cu Broccoli rabe și Ricotta afumată, Broccoli Rabe cu ceapă caramelizată, și Broccoli Rabe Și Frittata De Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti broccoli rabe in apa clocotita 4 minute.
Îndepărtați broccoli rabe cu o lingură pliată și puneți-o într-o strecurătoare; scurgere.
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Scurgeți gnocchi într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană lichid de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați broccoli rabe, gnocchi și lichid de gătit rezervat la tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și piper.
Așezați 1 1/4 căni de amestec de gnocchi în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto