Gnocchi coaceți cu Pancetta și ceapă roșie

Gnocchi coaceți cu Pancetta și ceapă roșie
Gnocchi coaceți cu Pancettan și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 837 calorii, 26g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, ulei de măsline, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gnocchi cu sparanghel și Pancetta, Pesto De Mazăre Dulce Și Gnocchi Pancetta, și Gnocchi de cartofi cu Pancetta, mazăre și salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista