Glisoarele reginei castelului

Glisoarele reginei castelului
Regina-de-castel glisante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 351 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sare, pâine, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Glisoarele Castelului Alb, Tort De Castel Bântuit, și Castelul De Nisip Brownie Mix pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită și condimentele într-un castron mic și frământați amestecul cu mâna până când este integrat. Împărțiți carnea de vită condimentată uniform în patru bile. Aplatizați și formați fiecare bilă într-o pată pătrată pe o farfurie. Folosind un cuțit, faceți patru fante mici pe partea superioară a fiecărui patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se pune la congelator 5 minute. Aduceți o tigaie pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu-mare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți ceapa pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați chiftelele deasupra cepei, cu fața tăiată în jos și acoperiți tigaia. Gătiti timp de 3 până la 4 minute (nu este necesară răsturnarea) sau până când este gătit. Între timp, tăiați fiecare felie de pâine în patru pătrate, pentru un total de opt bucăți. (Dacă doriți, pâine prăjită ușor mai întâi.) Simțiți-vă liber să răspândiți ketchup și/sau muștar pe patru bucăți. Pune deoparte. Odată ce chiftelele sunt gătite, scoateți fiecare împreună cu ceapa de sub ea pe o bucată de pâine. Topiți fiecare cu un cip de murături și apoi o altă bucată de pâine (sau invers, dacă doriți să fiți fantezist!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lăsați-le să se răcească ușor, apoi glisați-le în gură!
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista