Glisoarele reginei castelului
Regina-de-castel glisante ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 1. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 351 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sare, pâine, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Glisoarele Castelului Alb, Tort De Castel Bântuit, și Castelul De Nisip Brownie Mix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită și condimentele într-un castron mic și frământați amestecul cu mâna până când este integrat. Împărțiți carnea de vită condimentată uniform în patru bile. Aplatizați și formați fiecare bilă într-o pată pătrată pe o farfurie. Folosind un cuțit, faceți patru fante mici pe partea superioară a fiecărui patty.
Se pune la congelator 5 minute. Aduceți o tigaie pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu-mare pe aragaz.
Întindeți ceapa pe tigaie.
Așezați chiftelele deasupra cepei, cu fața tăiată în jos și acoperiți tigaia. Gătiti timp de 3 până la 4 minute (nu este necesară răsturnarea) sau până când este gătit. Între timp, tăiați fiecare felie de pâine în patru pătrate, pentru un total de opt bucăți. (Dacă doriți, pâine prăjită ușor mai întâi.) Simțiți-vă liber să răspândiți ketchup și/sau muștar pe patru bucăți. Pune deoparte. Odată ce chiftelele sunt gătite, scoateți fiecare împreună cu ceapa de sub ea pe o bucată de pâine. Topiți fiecare cu un cip de murături și apoi o altă bucată de pâine (sau invers, dacă doriți să fiți fantezist!).
Lăsați-le să se răcească ușor, apoi glisați-le în gură!