Glisoare de tort de Crab cu aioli portocaliu de sânge
Glisoarele de tort de Crab cu portocale de sânge aioli necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 297 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 177 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână biscuiți cu unt, condimente cu fructe de mare, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Glisoare de tort de Crab cu aioli portocaliu de sânge, Glisoare de tort de Crab cu busuioc Aioli, și Glisoare de tort de Crab cu sos picant Aioli.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați maioneza, sucul de portocale din sânge, muștarul, coaja și usturoiul într-un bol de amestecare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale Din Sânge
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Pentru glisoarele de tort de crab: într-un bol mare de amestecare, combinați ușor biscuiții, maioneza, pătrunjelul, condimentele cu fructe de mare, sosul iute, oul și puțină sare și piper. Îndoiți ușor carnea de crab până se combină. Formați ușor 24 de chiftele luând 2 linguri de amestec de crab și rulându-l în bile de 2 inci, de dimensiunea unei mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Crabi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru Legare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Așezați tortele pe o foaie de copt căptușită cu un covor de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Răspândiți fiecare patty cu 1/4 linguriță de maioneză și presărați cu condimente suplimentare de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Pâine Cu Nuci și Stafide
5
Coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Ungeți fiecare chiflă glisantă și plită ușor pentru a prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Întindeți jumătatea inferioară a unui coc cu niște aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Aioli
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Puneți o prăjitură de crab deasupra. Acoperiți tortul cu niște verdeață mesclun și terminați cu cocul de sus.
Slider pe Meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier