Glisoare de pui la grătar cu ceapă murată

Glisoare de pui la grătar cu ceapă murată
Glisoarele de pui la grătar cu ceapă murată ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rulouri de cină, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu grătar de pui cu ceapă murată, Glisoare de porc trase cu sos de muștar BBQ și ceapă murată, și Gratar Tras Cursoare De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați ceapa feliată, 1 lingură de oțet și 1 1/2 linguriță de miere într-un castron mic; aruncați bine. Acoperiți și refrigerați amestecul de ceapă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MiereMiere
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați restul de 2 linguri de oțet, restul de 1 lingură de miere, 2 linguri de apă, muștar și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Se fierbe 5 minute; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
OțetOțet
UntUnt
PiperPiper
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; ține la cald.
5
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță de piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
6
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul de pe grătar; se răcește ușor. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Adăugați puiul în cratiță cu amestec de muștar și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Tăiați rulourile în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați rulourile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de pui peste jumătatea inferioară a fiecărei role. Completați fiecare rulou cu aproximativ 1 linguriță de felii de ceapă scurse și jumătatea superioară a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Carnivor Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivorul plin de corp Zinfandel este suculent, îndrăzneț, mare și aromat, oferind indicii de condimente cu o atingere netedă pentru un gust complet. Aromele intense de fructe întunecate de mure, prune și boysenberry sunt asortate cu note de mocha, ciocolată neagră, piper negru și condimente de copt. Aromele de vanilie și migdale prăjite persistă cu un finisaj lung și neted.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista