Glisoare Bombay Cu Sos Curry De Usturoi

Glisoare Bombay Cu Sos Curry De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele Bombay cu sos de Curry de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 4,45 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 56G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cățel de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Glisoare Bombay Cu Sos Curry De Usturoi, Bombay Miel Curry, și Bombay Creveți Curry cu orez de nucă de cocos.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista