GLC. GG

GLC. GG
GL cca. GG ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de prune, coniac, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați GLC. GG, GLC. GG, și Glogg pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Legați cuișoarele, păstăile și semințele de cardamom, scorțișoara și ghimbirul în punga de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
GhimbirGhimbir
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Încălziți punga de condimente, apă, migdale, stafide, prune uscate și portocale până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
StafideStafide
PortocaliuPortocaliu
Prune UscatePrune Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scoateți punga de condimente, prunele și portocala. (Rezervați prune uscate pentru a mânca, dacă doriți.) Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și încălziți la foc mediu până când amestecul începe să baloneze. Polonic migdale jumătate și câteva stafide în fiecare ceașcă înainte de umplere cu glgg fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MigdaleMigdale
PortocaliuPortocaliu
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista