Glazură Nog Fără Lactate

Nevoie de o glazură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Glazura Nog fără lactate ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 613 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nog fără lactate, zahăr pudră de cofetărie, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate, Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem zahărul și nucșoara într-un bol de dimensiuni medii.
Încălziți 4 lingurițe de Nog cu margarina, într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde (aproximativ 30 de secunde) până se topește și se încălzește.
Bateți amestecul de nog-margarină în zahărul pudră până se omogenizează. Ar trebui să fie puțin gros, dar ploios. Dacă este necesar, amestecați cu până la 2 lingurițe mai mult din Nog (încălzit), pentru a obține consistența potrivită.
Stropiți peste bunul copt sau înmuiați partea superioară a bunului copt în glazură și așezați partea dreaptă în sus pentru a seta. Glazura se va întări / întări pe măsură ce se răcește.