Glazură Fiartă
Glazura fiartă este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 9 porții. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca glazură. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glazură fiartă rapidă – nu trebuie să ajungeți întotdeauna la o cutie de glazură, vă puteți face propria acasă cu ajutorul nostru, Regula lui Grammy Carl pentru fursecurile cu melasă cu glazură de Marshmallow fiartă, și Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul este limpede. Gatiti, fara agitare, pana cand siropul ajunge la stadiul de minge moale sau Candy thermometer Inregistreaza 240 (aproximativ 10 minute).
În timp ce siropul se gătește, bateți albușurile la viteză mică cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Creșteți la viteză mare și adăugați sirop fierbinte într-un flux greu.
Adăugați marshmallows, câteva bucăți odată. Bateți până se formează vârfuri rigide și glazura este suficient de groasă pentru a se răspândi.