Glazură de tort de catifea roșie a lui Hester

Glazură de tort de catifea roșie a lui Hester
Glazura de tort de catifea roșie a lui Hester este o vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 238 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de făină, zahăr, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Catifea Roșie Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti laptele si faina in partea de sus a unui cazan dublu peste apa care abia fierbe, amestecand frecvent si razuind partile laterale cu o spatula de cauciuc pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Puneți amestecul la frigider până la răcire.
3
Combinați scurtarea legumelor, zahărul și extractul de vanilie cu un mixer electric până se omogenizează bine. Bateți amestecul de lapte răcit în amestecul de scurtare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista