Glazură De Nucă De Cocos-Pecan
Glazura de nucă de cocos-Pecan este o fără gluten și vegetarian glazură. Această rețetă servește 25. O porție conține 214 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Glazură de nucă de cocos-pecan, Glazură de nucă de cocos Pecan II, și Glazura De Nucă De Cocos Pecan E Te pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).
Între timp, gătiți lapte evaporat, zahăr, unt și gălbenușuri de ou într-un 3-qt greu. cratiță la foc mediu, amestecând continuu, 3 până la 4 minute sau până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Gatiti, amestecand constant, 12-14 minute sau pana cand amestecul devine o culoare caramel deschis, clocoteste si atinge o grosime asemanatoare budincii.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă nuca de cocos, vanilia și nucile pecan.
Transferați amestecul într-un castron.
Lăsați să stea, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când se răcește și se răspândește consistența.