Glazură De Gogoși De Ciocolată

Glazură De Gogoși De Ciocolată
Reteta glazura de gogoasa de ciocolata este gata în aproximativ 41 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această masă de dimineață are 126 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 26 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amară, extract de vanilan, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Clatite de gogoasa cu sirop de glazura de gogoasa, Vafe de gogoașă cu glazură de arțar, și Turtă dulce gogoasa vafe cu glazura de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, laptele, siropul de porumb și vanilia în cratiță medie și încălziți la foc mediu până se topește untul. Reduceți căldura la minim, adăugați ciocolata și bateți până se topește. Opriți focul, adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Așezați amestecul peste un bol cu apă caldă și înmuiați imediat gogoșile. Lăsați glazura să se stabilească timp de 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista