Glazură De Gogoși De Ciocolată
Reteta glazura de gogoasa de ciocolata este gata în aproximativ 41 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această masă de dimineață are 126 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 26 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amară, extract de vanilan, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Clatite de gogoasa cu sirop de glazura de gogoasa, Vafe de gogoașă cu glazură de arțar, și Turtă dulce gogoasa vafe cu glazura de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, laptele, siropul de porumb și vanilia în cratiță medie și încălziți la foc mediu până se topește untul. Reduceți căldura la minim, adăugați ciocolata și bateți până se topește. Opriți focul, adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează.
Așezați amestecul peste un bol cu apă caldă și înmuiați imediat gogoșile. Lăsați glazura să se stabilească timp de 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Atlantis Albarino. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.